Babyrentals krijgt 4,9/5 sterren op Google ★★★★★

Ergobaby Draagzak Adapt SoftFlex Mesh Onyx Black

  Prijs per maand:
  1 maand: €44,99
  3 maanden: €22,-
  6 maanden: €12,50

De Ergobaby Draagzak Adapt SoftFlex kun je in drie draagposities gebruiken: op je rug, op je zij of op je rug. Door de SoftFlex-mesh stof is het een extra ventilerende draagzak. Nu te huur bij Babyrentals!!

 • Gratis verzending
 • Gratis retour
 • Gratis 3 dagen extra om te retourneren
 • Geen verborgen kosten
 • Je abonnement loopt door, totdat je retourneert
Babyrentals krijgt 4,8/5 sterren op Google

Honderden tevreden klanten gingen je voor!

SKU
6962130110
1. Kies de huurperiode
Huidige winkeltijd: 2024-07-19 09:38:12

Met de Ergobaby Draagzak Adapt SoftFlex Mesh kun jij je baby in de drie klassieke draagposities dragen. Je kunt hem gebruiken op je buik, op je rug of op je zij / flank. Het is dus niet alleen een buikdrager of een rugdrager. Hij is te gebruiken vanaf de geboorte voor baby's van 3,2 kg. Dit is erg fijn omdat je dan huid-op-huid contact kun hebben met je baby, terwijl je je handen vrij hebt om andere dingen te doen. 

Als je kindje wat ouder is, dan kun je nog steeds gebruik maken van de Ergobaby Adapt. Het kan namelijk een draaggewicht aan van 20,4 kilogram. Dat wil zeggen dat het te gebruiken is voor kinderen tot ongeveer 4 jaar. Je kunt de draagzak met behulp van klittenband eenvoudig in een andere positie instellen, zodat de draagzak met je baby meegroeit.

De SoftFlex-mesh stof waarmee de buikdrager grotendeels mee is bekleed, zorgt voor een optimale ventilatie. Dit is ideaal bij warm weer voor zowel de baby als voor jou. Jullie blijven zo beiden droog en comfortabel.

De privacykap kun je gebruiken om je kindje te beschermen tegen de zon, maar kun je ook gebruiken voor extra privacy als je borstvoeding wil geven. Borstvoeding geven is niet mogelijk met alle draagzakken, maar wel met de Ergobaby Adapt.

De gewatteerde draagriemen en de gewatteerde lendensteun zorgen voor een ergonomisch draagcomfort waarbij je jouw rug optimaal ontlast. De Ergobaby Adapt heeft meerdere keurmerken en certificeringen op zijn naam staan.

Je baby zit altijd in de M-positie in deze draagzak. Dat wil zeggen dat zijn knietjes hoger gepositioneerd zijn dan zijn heupen. Dit is een belangrijke ergonomische houding waar Ergobaby veel waarde aan hecht.

De draagzak is machinewasbaar op 30 graden. 

Merk: Ergobaby

Type: Adapt SoftFlex Mesh

Kleur: Zwart

Leeftijd baby / peuter: 0 - 48 maanden

Gewicht baby / peuter: 3,2 - 20,4 kg

Instelbereik heupriem: 45,5 cm - 145 cm

In 3 draagposities te gebruiken (buik, rug, en zij)

Niet te gebruiken om je baby met zijn gezicht naar buiten te dragen. WIl je dit wel? Huur dan de Ergobaby Draagzak Omni Breeze Onyx Black

Je baby zit altijd in de ergonomische M-positie.

Extra goede luchtdoorstroming door de SoftFlex™-mesh stof.

Gewatteerde raagriemen en lendensteun.

Privacykap voor bescherming tegen de zon en privacy bij de borstvoeding.

Machinewasbaar op 30 graden.

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ergobaby Draagzak Adapt SoftFlex Mesh Onyx Black
Uw waardering