Babyrentals krijgt 4,9/5 sterren op Google ★★★★★

Maxi-Cosi Autostoeltje Pebble 360 Essential Black

Waardering:
100 % of 100
  Prijs per maand:
  1 maand: €49,99
  3 maanden: €30,-
  6 maanden: €19,-

De Maxi-Cosi Pebble 360 is te gebruiken voor baby's vanaf de geboorte tot 15 maanden. In combinatie met de Maxi-Cosi FamilyFix 360 (los te huur) is hij 360 graden draaibaar in de auto. Nu te huur bij Babyrentals!

 • Gratis verzending
 • Gratis retour
 • Gratis 3 dagen extra om te retourneren
 • Geen verborgen kosten
 • Je abonnement loopt door, totdat je retourneert
Babyrentals krijgt 4,8/5 sterren op Google

Honderden tevreden klanten gingen je voor!

SKU
0311200665
1. Kies de huurperiode
Huidige winkeltijd: 2024-04-16 08:14:44

Maxi-Cosi autostoeltjes staan bekend om hun veiligheid en comfort. Al jaren loopt dit van oorsprong Nederlandse merk vooraan als het om innovatie gaat. Dit zie je terug in de Maxi-Cosi Pebble 360. In combinatie met de Maxi-Cosi FamilyFix 360 (los te huur) kun jij het autostoeltje naar je toe draaien om je baby in en uit de Maxi-Cosi pebble 360 te pakken.

De Maxi-Cosi Pebble 360 Essential Black is te gebruiken vanaf de geboorte van je baby tot en met 15 maanden. Of let op de lengte van kind: 40 - 83 cm. Beval je in het ziekenhuis? Dan ben je verplicht om een autostoeltje mee te nemen om je baby mee naar huis te nemen.Deze Maxi-Cosi Pebble 360 is hier geschikt voor.

De Maxi-Cosi Pebble 360 heeft een praktische gordel zodat je je kleintje supersnel in de autostoel kunt leggen. Ook heeft de Maxi-Cosi bekleding die in en uit de autostoel te halen is. Hiermee verklein of vergroot je de zitting van de autostoel en groeit hij met je baby mee. Je baby ligt zo altijd veilig en stevig vast. De bekleding is te wassen in de wasmachine.

Specialise ventilerende panelen aan de zijkant van de autostoel en ademend schuim in de bekleding zorgen voor optimale luchtcirculatie. Zo blijft je kindje altijd op de juiste temperatuur in het autostoeltje. 

De veiligheidsgordel en de hoofdsteun zijn in hoogte te verstellen. Ook deze onderdelen groeien dus met je kleintje mee. En wil je je baby afschermen tegen wind en zon? Dan kun je de extra grote zonnekap naar beneden trekken.

Het autostoeltje voldoet aan de nieuwste i-Size veiligheidsnorm (R129/03). De Maxi Cosi Pebble 360 is voorzien van de door Maxi-Cosi ontwikkelde G-CELL technologie. Dit beschermt je baby nog beter tegen zijdelingse botsingen.

De Maxi-Cosi Pebble 360 is met de autogrodels in je auto te bevestigen. Maar wil je gebruik maken van de 360 rotatie-functie, ligstanden en extra veiligheid? Gebruik het autostoeltje dan in combinatie met de Maxi-Cosi FamilyFix 360.

Merk: Maxi-Cosi

Kleur: Zwart

Voor baby's van 0 tot 15 maanden oud

Voor baby's van 40 - 83 cm

Compatibel met de Maxi-Cosi FamilyFix 360 ISOFIX base

Draaibaar in combinatie met de Maxi-Cosi FamilyFix 360 (los te huur)

Voldoet aan de i-Size veiligheidsnorm (R129/03)

Met driepunts veiligheidsgordel

Verstelbare veiligheidsgordel en hoofdsteun

Uitneembare bekleding om met je baby mee te groeien

Met extra grote zonnekap

Reviews

 1. Fijne autostoel
  Aantal sterren
  100%
  Hele fijne en stevige autostoel die je 360 graden kunt draaien. Hier heb je wel de isofix base 360 van Maxi-Cosi voor nodig, die heb ik erbij gehuurd. Je kunt de autostoel ook zonder isofix base gebruiken als je hem gewoon met de autostoelgordels bevestigd.

  Gereviewd door

  Gepost op

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Maxi-Cosi Autostoeltje Pebble 360 Essential Black
Uw waardering