Babyrentals krijgt 4,9/5 sterren op Google ★★★★★

Maxi-Cosi ISOFIX Base FamilyFix 360

  Prijs per maand:
  1 maand: €49,99
  3 maanden: €27,-
  6 maanden: €19,-

De Maxi-Cosi FamilyfFix 360 is met één hand te roteren, zodat jij gemakkelijk het autostoeltje er op kunt plaatsen die je met je andere hand vast hebt. Compatibel met de Maxi-Cosi Pebble 360, Maxi-Cosi Coral 360 en de Maxi-Cosi Pearl 360. Nu te huur bij Babyrentals!

 • Gratis verzending
 • Gratis retour
 • Gratis 3 dagen extra om te retourneren
 • Geen verborgen kosten
 • Je abonnement loopt door, totdat je retourneert
Babyrentals krijgt 4,8/5 sterren op Google

Honderden tevreden klanten gingen je voor!

SKU
0311200662
1. Kies de huurperiode
Huidige winkeltijd: 2024-03-04 20:23:38

Maxi-Cosi autostoeltjes staan bekend om hun veiligheid en comfort. Al jaren loopt dit van oorsprong Nederlandse merk vooraan als het om innovatie gaat. Dit zie je terug in de Maxi-Cosi FamilyFix 360. Met de FamilyFix 360 kun jij het autostoeltje naar je toe draaien om je baby in en uit de Maxi-Cosi te pakken. Dit is voor jou veel ergonomischer dan een statische ISOFIX base.

De Maxi-Cosi FamilyFix 360 is een ISOFIX base. Een ISOFIX base kun je aan één kant bevestigen met de ISOXFIX-connectoren aan de stoel van je auto en aan de andere kant met de steunpoot op de vloer van de auto. Met dit systeem hoef jij je autostoel niet meer met de autogordel te bevestigen, wat de kans op verkeerde bevestiging enorm verkleind. Bovendien ben je veel sneller klaar om te vertrekken, want zodra de ISOFIX base is bevestigd hoef jij alleen nog maar je autostoeltje er op te klikken. De base laast je daarna in de auto staan voor het volgende gebruik.

De Maxi-Cosi FamilyFix 360 is uniek in zijn soort omdat hij met één hand te roteren is. Jij houdt dan een hand over om de autostoel mee vast te houden. Dit roteren doe je middels de 360-rotatiehendel van de base. Het maakt niet uit in welke ligstand de base staat, je kunt hem altijd roteren.

De FamilyFix 360 voldoet aan de i-Size standaard. Naar achteren gericht reizen is namelijk mogelijk vanaf de geboorte tot 4 jaar. Dit zorgt voor extra nek- en rugbescherming.

Je hoeft niet bang te zijn dat je de FamilyFix 360 verkeerd hebt geïnstalleerd in de auto. Visuele indicatoren op de base en audiofeedback zorgen ervoor dat je gewaarschuwd wordt als de base incorrect is geïnstalleerd.

Niet alle autostoeltjes zijn te gebruiken met de Maxi-Cosi FamilyFix 360. De Maxi-Cosi Pebble 360, Maxi-Cosi Pearl 360 en de Maxi-Cosi Coral 360 zijn wél geschikt voor de FamilyFix 360.

Merk: Maxi-Cosi

Kleur: Zwart

Geschikt voor de volgende autostoeltjes: Maxi-Cosi Pebble 360, Maxi-Cosi Pearl 360 & Maxi-Cosi Coral 360

360 graden draaibaar

Met één hand te roteren

In iedere ligstand te roteren

Achterwaarts én voorwaarts gericht reizen mogelijk

Te gebruiken voor baby's en kinderen vanaf de geboorte tot circa 4 jaar

Visuele waarschuwings-indicatoren én audiofeedback voor een correcte plaatsing

Voldoet aan i-Size standaard, dankzij de mogelijkheid tot achterwaarts gericht reizen tot 4 jaar

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Maxi-Cosi ISOFIX Base FamilyFix 360
Uw waardering