Babyrentals krijgt 4,9/5 sterren op Google ★★★★★

Novi Baby Wipstoel Babyswing Zand

Waardering:
100 % of 100
  Prijs per maand:
  1 maand: €34,99
  3 maanden: €15,-
  6 maanden: €9,-

In een wipstoel kan je baby lekker rustig bij je in de buurt liggen. De luxe Novi Baby Wipstoel Babyswing Zand kun je op afstand besturen, heeft 5 standen, liedjes en geluiden, en een timer. Nu te huur bij Babyrentals!

 • Gratis verzending
 • Gratis retour
 • Gratis 3 dagen extra om te retourneren
 • Geen verborgen kosten
 • Je abonnement loopt door, totdat je retourneert
Babyrentals krijgt 4,8/5 sterren op Google

Honderden tevreden klanten gingen je voor!

SKU
9961700007
1. Kies de huurperiode
Huidige winkeltijd: 2024-05-25 22:01:18

Lekker schommelen en swingen met de luxe Novi Baby Wipstoel Babyswing Zand. Geschikt vanaf de geboorte en te gebruiken tot 9 maanden. In het begin zul je de wipstoel vooral gebruiken om je baby in te laten liggen en slapen, terwijl hij er toch bij zit. Wanneer je jouw baby hapjes gaat geven, kun je dit ook in de wipstoel doen. En wanneer je baby ongeveer 9 maanden zal zijn en 9 kilogram weegt, is het tijd voor de kinderstoel. Tot die tijd zal je baby enorm genieten van deze luxe babyswing.

Deze babyswing is met een inbegrepen afstandsbediening in stellen, of met de interactieve display op de wipstoel zelf. Je kunt maar liefst 5 schommelstanden kiezen. Stand 1 is rustig wiegen met een kleine schommelrange en stand 5 is sneller schommelen met een grotere schommelrange. Natuurlijk is hij ook niet-elektrisch te gebruiken. Je kunt hem gewoon een duwtje geven en dan schommelt hij een tijdje rustig door.

De wipstoel is uitgerust met lekker zachte bekleding en een ondersteunend hoofdkussen. Hiermee kun je je baby in een fijne positie neerleggen. Ook is hij voorzien van een speelboog met 2 speeltjes, waarmee je baby zichzelf kan vermaken. Mocht je deze speelboog willen verwijderen, dan kan dat ook.

Voor de veiligheid is de babyswing voorzien van een 5-puntsgordel. Je baby kan er dan niet uitvallen. 

Om je baby rustig te krijgen, zijn geluidjes heel handig. Op de Novi Baby babyswing zitten 12 melodieën, waaronder pianomuziek en natuurgeluiden. Ook is het wipstoeltje voorzien van een timer. Je kunt de schommelfunctie instellen op 8, 15 of 30 minuten. 

Om van de elektrische functies gebruik te kunnen maken, moet je de Novi Baby Wipstoel Babyswing Zand met de meegeleverde adapter aansluiten op een stopcontact.

Merk: Novi Baby

Type: Wipstoel / Babyswing

Kleur: Zand

Leeftijd baby: 0 t/m 9 maanden

Gewicht baby: t/m 9 kg

Veilige 5-puntsgordel

5 schommelstanden

12 melodieën

Timer: 8, 15 en 30 minuten

Inclusief hoofdkussen

Inclusief adapter

Reviews

 1. Leuk wippertje!
  Aantal sterren
  100%
  Ik vond mijn dochtertje direct na de geboorte nog iets te klein om er goed in te kunnen zitten (2800 gram). Maar al na een week ging het goed.

  Gereviewd door

  Gepost op

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Novi Baby Wipstoel Babyswing Zand
Uw waardering