Babyrentals krijgt 4,9/5 sterren op Google ★★★★★

Stokke Tripp Trapp Baby Set + Gliders Natural

  Prijs per maand:
  1 maand: €34,99
  6 maanden: €7,50

Met de Stokke Tripp Trapp Baby Set kan je baby vanaf 6 maanden tot 3 jaar bij je aan tafel zitten in de Stokke tripp Trapp kinderstoel. Dit accessoire zorgt ervoor dat je 2,5 jaar eerder gebruik kunt maken van je Stokke Tripp Trapp. Nu te huur bij Babyrentals!

 • Gratis verzending
 • Gratis retour
 • Gratis 3 dagen extra om te retourneren
 • Geen verborgen kosten
 • Je abonnement loopt door, totdat je retourneert
Babyrentals krijgt 4,8/5 sterren op Google

Honderden tevreden klanten gingen je voor!

SKU
0831610049
1. Kies de huurperiode
Huidige winkeltijd: 2024-07-18 15:04:39

De Stokke Tripp Trapp kinderstoel is zonder accessoires te gebruiken voor kinderen vanaf 3 jaar. Wil je de stoel gebruiken voor baby's vanaf 6 maanden? Dan is de Stokke Tripp Trapp Baby Set Natural onmisbaar.

Dit accessoire is in combinatie met de Stokke Tripp Trapp te gebruiken om je baby of peuter bij je aan de eettafel te schuiven. Kan je baby rechtop zitten? Vanaf dan kan hij in de Stokke Baby Set. Wanneer je peuter ongeveer 3 jaar is, is het veilig om hem zonder de Stokke Baby Set op de Stokke Tripp Trapp te laten zitten. De Stokke Tripp Trapp is los te huur en is te vinden in de categorie kinderstoelen.

Bij de Baby Set zit een setje gliders. Deze gliders, of glijders, kun je op de uiteindes van de stoelpoten van de Tripp Trapp schuiven. Je hebt geen montagemateriaal nodig. Je baby of peuter zit vrij hoog op de kinderstoel als hij in de Baby Set zit. Door het gebruik van de gliders staat je Tripp Trapp nog stabieler als je de Baby Set gebruikt.

Wil je jouw peuter aan zijn eigen tafelblad laten zitten? Dan is het Stokke Tafelblad ideaal. Het Stokke Tafelblad is los te huur en kun je op de Stokke Baby Set klikken. De Stokke Baby Set is ook te gebruiken zonder de Stokke Tafelblad.  

Wil je de kinderstoel gebruiken voor pasgeboren baby's tot 6 maanden? Dan is dat ook mogelijk door middel van de Stokke Newborn Set. Dit is een wippertje dat je op de Tripp Trapp kunt monteren. De Stokke Newborn Set is los te huur.

Merk: Stokke

Kleur: Naturel

Te gebruiken in combinatie met Stokke Tripp Trapp kinderstoelen die vanaf mei 2003 geproduceerd zijn. Deze zijn te herkennen aan serienummers beginnend met een 3 of hoger.

Inclusief gliders om de stoelpoten te verlengen voor meer stabiliteit.

Te gebruiken voor kinderen vanaf 6 maanden t/m 3 jaar

Exclusief Stokke Tafelblad (Los te huur. Te monteren op de Baby Set)

Exclusief Stokke Tripp Trapp kinderstoel (Los te huur)

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Stokke Tripp Trapp Baby Set + Gliders Natural
Uw waardering