Traphek 75 - 105 cm Lionelo Truus Slim LED - Zonder Boren

Waardering:
100 % of 100
  Prijs per maand:
  1 maand: €39,99
  3 maanden: €17,-
  6 maanden: €10,-

Zoek jij een extra breed traphek wat je kunt klemmen i.p.v vast te schroeven? Dan is de Lionelo Truus Slim het traphek dat je zoekt. Geschikt voor openingen van 75 tot wel 105 cm door inbegrepen verlengstukken. Nu te huur bij Babyrentals!

 • Gratis verzending
 • Gratis retour
 • Gratis 3 dagen extra om te retourneren
 • Geen verborgen kosten
Babyrentals krijgt 4,8/5 sterren op Google

Honderden tevreden klanten gingen je voor!

SKU
5902581657398
1. Kies de huurperiode
Huidige winkeltijd: 2023-11-27 23:08:07

Een doorgang afschermen voor je baby is soms belangijk. Denk bijvoorbeeld aan een trapgat, of de deuropening van de keuken of naar buiten. Een traphek zoals de Truus Slim LED biedt dan uitkomst.

Met een traphek, ook de gebruiken als deurhek, zorg je dat je baby veilig in dezelfde ruimte blijft. Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar dat risico dek je met een traphek voor een groot gedeelte af. 

Wij begrijpen dat niet iedereen in zijn deurpost of muur wil boren en schroeven. Vooral niet als je het traphek maar voor een korte periode gaat gebruiken. Daarom is het traphek Lionelo Truus te bevestigen middels klemschroeven. Net zo veilig, maar na het demonteren van het traphekje zie je er dus niks meer van. Je hebt niet eens gereedschap nodig. 

Deuropeningen en trapgaten zijn niet altijd dezelfde afmeting. Het traphek Truus Slim wordt standaard geleverd met verlengstukken waardoor het te verlengen is van minimaal 75 cm tot maximaal 105 cm.

Het traphek Truus SLim LED heeft zoals de naam al zegt, een geïntegreerd LED lichtje wat aangaat als het donker wordt. Het is met één hand te openen en is voorzien van een veiligheidsknop, waardoor het voor jou makkelijk, maar voor je baby niet te openen is. 

Het traphek sluit automatisch als je het dicht laat vallen en is gemaakt van metaal, wat extra stevig is. Kortom, het traphek Truus Slim LED is veilig, gemakkelijk in gebruik en extra breed.

Merk: Lionelo

Kleur: Wit

In te stellen standaard breedte 75 - 85 cm

Te verlengen met 2 inbegrepen verlengstukken van 10 cm tot: 105 cm

Hoogte: 77 cm

Met geïntegreerde LED verlichting met nachtsensor

Voldoet aan de Europese veiligheidsnorm EN 1930

Reviews

 1. Zonder boren
  Aantal sterren
  100%
  Heel fijn dat we niet hoefden te boren om dit traphek te bevestigen

  Gereviewd door

  Gepost op

 2. Heel fijn traphek
  Aantal sterren
  100%
  Heel fijn traphek

  Gereviewd door

  Gepost op

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Traphek 75 - 105 cm Lionelo Truus Slim LED - Zonder Boren
Uw waardering