Babyrentals krijgt 4,9/5 sterren op Google ★★★★★

Waarom huren?

We horen je de vraag stellen… waarom zou ik mijn babyuitzet willen huren? Op die vraag zijn een aantal antwoorden te geven. Natuurlijk heeft iedereen zijn eigen redenen en behoeften. We zullen er een paar opnoemen:

1. Duurzaamheid

Een belangrijke reden: het is een zeer duurzame keuze. Alleen samen kunnen we zorgen dat de wereld weer een beetje schoner wordt voor de generaties na ons. Door babyspullen te huren, draag je bij aan de doelstelling van de Nederlandse overheid om in 2050 volledig circulair te zijn. Na jou worden de spullen direct door anderen gebruikt en staan ze niet te verstoffen in je opslagruimte. Omdat Babyrentals alle artikelen die verhuurt worden bij terugkomst controleert, onderhoudt en professioneel reinigt, kunnen de artikelen een lang leven leiden.

2. Ruimte

Heb je weinig opslagruimte? Maar wil je voor je baby alles in huis halen wat je voor elke periode fijn kunt gebruiken? Dan is huren voor jou ook ideaal. Je huurt het artikel wat je nodig hebt, voor de periode dat jij het wil gebruiken. Je zou bij Babyrentals bijvoorbeeld een box kunnen huren die je weer laat ophalen zodra de huurperiode is afgelopen. Zo hoef je niet nog een grote doos in je berging, schuur, zolder of kelder te bewaren. Ideaal toch?

3. Prijs

Huren is goedkoper dan kopen. De gebruiksperiode van babyspullen is vaak beperkt, maar de aanschafprijs is er niet minder om. Daarom zorgt Babyrentals voor goede prijzen en dat jij uit meerdere huurtermijnen kunt kiezen. Je kunt bij ons je babyuitzet voor de gebruiksperiode huren en goedkoper uit zijn dan wanneer je het koopt. Wij krijgen wel eens te horen dat tweedehands kopen ook mogelijk is om kosten te besparen. Er is natuurlijk niks mis mee om tweedehands babyspullen te kopen, maar hiermee haal je vaak oudere producten in huis (veel spullen worden jaren en door meerdere kinderen gebruikt) en je weet niet hoe de vorige eigenaar ermee om is gegaan. Bij Babyrentals zorgen we voor een actueel assortiment en ben je gegarandeerd van goed onderhouden en gereinigde producten.

4. Gebruiksduur

Zoals we eerder vernoemden, de gebruiksperiode van babyspullen is vaak beperkt. Je baby groeit en ontwikkelt zich. Je gebruikt veel producten dus maar even. Wordt je baby al groter, maar wil dat ene product toch graag nog even gebruiken? Dan kun je het ook voor een kortere tijd huren. Dat is bijvoorbeeld handig als je merkt dat jij of je baby iets nodig heeft, maar nog maar even zal kunnen gebruiken.

5. Uitproberen

Je hebt best veel spullen voor je baby nodig. Sommige spullen gebruik je kort, en sommige gebruik je lang. Van sommige spullen weet je zeker dat je ze nodig hebt en veel gaat gebruiken. Maar bij sommige spullen is het nog maar de vraag of je het echt veel gaat gebruiken en zo ja, hoe lang. Iedere baby is anders en wat voor de een werkt, werkt niet voor de ander. Ook om iets uit te proberen kun je het voor een korte periode huren. Een voorbeeld: sommige mensen zweren bij een co-sleeper om hun baby naast zich te laten slapen, maar anderen vinden dit onprettig omdat ze zelf de hele nacht niet kunnen slapen van alle geluidjes die het kindje maakt. Probeer het dus uit!

Heb je ondanks bovenstaande redenen toch nog vragen over het huren van je babyuitzet bij Babyrentals?

Neem dan contact met ons op! We helpen je graag.